Om plakatshoppen Vilsa.dk

Bæredygtige plakater til hjemmet

Alle plakater bliver trykt ved bestilling i Danmark. På den måde undgår vi ressourcespild med overfyldte lagre og overflødig miljøbelastning ved transport fra udlandet. Vi samarbejder med et proffesionelt dansk trykkeri, som trykker og sender indenfor 1-3 dage, oftest samme dag.

Plakater med unikke designs

Med erfaringer indenfor alt lige fra akvarel, akrylmaling, blyantstegnig til grafisk fremstilling og AI-generering, tilbyder vi en bred vifte af forskellige stilarter.

Plakaterne er designet af Vilsa.dk og sælges kun her. Vi kommer dog ikke udenom de tidsløse klassiske kunstplakater, der er tilgængelige via public domain, som passer godt ind i en enhver plakatsamling. Derfor har vi også valgt at tilbyde nogle af dem her.

 

Vores mission

Ideen til Vilsa.dk opstod ud fra et ønske om at skabe farverige plakater til både børn og voksne. Vi laver hovedsagligt plakatserier med en rød tråd igennem, med fokus på et design der kan stå alene eller sammen med andre i samme eller andre serier. Vi ønsker at inspirere til unikke plakatvægge i en eller flere stilarter